Welkom!

 

Welkom!

Super leuk dat je op mijn site komt kijken.
Ik zal mezelf kort voorstellen. Mijn naam is Mariska Klatt en ik ben 27 lentes jong. Sinds kort woon ik in het mooie Rotterdam en geniet ik van elke dag. Onder het kopje ‘OVER MIJ‘ lees je meer over wie ik ben en leg ik uit waarom ik deze website heb gemaakt.

De komende maanden ga ik hier mijn blogs schrijven over mijn ziekte, de dagelijkse belemmeringen door mijn ziekte, de weg naar de operaties toe, de operaties zelf en de nazorg.
Blijf mij blogs volgen en ik houd je op de hoogte!  

Liefs, Mariska

 

 

6 thoughts on “Welkom!

 1. Lieve Mariska,

  Wat goed dat je een website gemaakt hebt en zo probeer je doelen te bereiken. Top! Ik ga jou met een klein bedrag ondersteunen, ondanks er in mijn ogen ook andere manieren zijn. Dit weet ik uit ervaring. Weet je dat je met voeding, training en stressbeperking (stress is killing voor lipoedeem) een hoop kan bereiken?
  Ik wens je veel succes!

  Gezonde groet
  Ilse Foruin

  1. Hoi Ilse,

   Bedankt voor je lieve reactie!
   Ik heb de afgelopen jaren veel gedaan en uitgeprobeerd op het gebied van voeding en sport. Helaas geeft dit niet het resultaat wat het zou moeten doen. Er zit voor mij nu helaas niks anders op.
   Ik wil je hartelijk bedanken voor je donatie! Dat waardeer ik zeker.

   Groetjes,
   Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *