Steun en Liefde

Hoi iedereen!

Vandaag mijn eerste blog!

Ongeveer 4 weken geleden heb ik na veel wikken en wegen uiteindelijk mijn website online gezet. Ik vond het super spannend en eng om mezelf zo kwetsbaar op te stellen op het web.  ‘Welke reacties ga ik krijgen?’, ‘Hoe gaan mensen nu tegen mij aan kijken?’, ‘Wat gaan de mensen over mij zeggen?’. Allerlei gedachtes die door mijn hoofd spookten. Maar tegelijkertijd was ik ook opgelucht dat de website eindelijk online ging. Veel emoties gingen namelijk gepaard bij het schrijven van mijn verhaal. Vooral het maken van de foto’s vond ik erg confronterend, dat was echt wel een momentje…

 

Eenmaal online kreeg ik veel vragen over de ziekte en over mijn klachten. Logisch want de ziekte is best onbekend. Ik heb veel lieve en positieve reacties gekregen van de mensen die dicht bij mij staan, maar ook van de mensen die ik minder vaak spreek of zie of zelfs nooit eerder gesproken heb. Zo is een leerling uit mijn klas op eigen initiatief met zijn moeder een flesseninzameling actie gestart. Zoals je kunt zien op de afbeelding hiernaast, hebben zij de voorpagina van ‘De stem van Dordt’ bereikt. Ook op de website ‘In de buurt‘ staat de actie van deze 2 schatten online!

 

 

 

Mijn vriendin Fleur helpt mee aan deze flesseninzameling. Zij verzamelt ook lege flessen en de bonnetjes daarvan in, maar dan in Enschede! De bonnetjes stuurt ze vervolgens op naar Brandon, de leerling uit mijn klas. Zie hiernaast haar bericht. Klik hier voor de link naar haar bericht op facebook.

 

 

 

 

Mijn bericht over de ziekte en mijn website is op Facebook super vaak gedeeld! Dank daarvoor! Ook wil ik iedereen die een donatie heeft geschonken heel erg bedanken! Mede door deze donaties heb ik nu één operatie kunnen bekostigen!!! Deze operatie zal plaatsvinden op 19 april.

Nogmaals super bedankt voor alle lieve reacties, positieve en opbeurende woorden en zeker voor alle donaties!

Liefs,

Mariska

1 thought on “Steun en Liefde

  1. Lieve Mariska,
    Nadat er bij mij vorig jaar Lipoedeem is geconstateerd heb ik de afgelopen tijd op internet naar de nodige informatie gezocht. Vorige week stuitte ik op jouw site en ik las jouw verhaal. Het was net alsof ik mijn eigen verhaal las, zo herkenbaar. De afgelopen dagen heb ik nagedacht en besloot toch om een reactie op jouw site te plaatsen. Al is het alleen maar om jou een hart onder de riem te steken. Het is namelijk een zeer oneerlijke situatie waarin wij verkeren. Ik heb inmiddels twee weken geleden mijn laatste operatie achter de rug en ik kan je verzekeren. Het is het allemaal zeker waard. Dat is ook de reden waarom ik een kleine donatie aan jou zal overmaken en hoop dat jij voldoende bij elkaar zult krijgen om de nodige operaties voor jou te kunnen bekostigen. Ik wens jou alvast heel veel sterkte op 19 april en ik hoor graag hoe het verder met jou gaat. Lieve groetjes Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *